top of page

Yoga

Omvänd Namaste
Yoga hemma
Gyan Mudra

Shoulder Unfolder Yoga

Privat session

Stress Away Yoga

Migrän/huvudvärk Yoga

Privat session

Privat session

Här är ett pass för dig med typiska ”kontorsryggsproblem”. 
Bröstrygg, axlar, armar och nacke får arbeta och rörelserna skapar rörlighet och styrka. Du jobbar med medveten andning i alla rörelser och använder även vissa hjälpmedel som piggboll, kloss, liten ”pilatesboll” och gummiband/tygband. Rörelserna utförs mest sittande och liggande. 
En kortare andningsmeditation avslutar passet.

Inom denna yogaform ryms yoga som kombinerar övningar från MediYoga, Yinyoga och ”vanlig” yoga. Fokus ligger på att få verktyg för att hantera ex stress, spänningar och oro. 
Rörelserna utförs oftast på golvet, sittande eller liggande.
Centralt är att genom specifika övningar skapa lugn och ro och fokusera på rörelser som påverkar det parasympatiska nervsystemet och hjälper dig att varva ned, hitta fokus och andas rätt. Du får en introduktion i några enkla meditationstekniker som ex andningsmeditation, pulsmeditation, kroppsskanning.

Detta är ett pass som är utvecklat av Per Söder ur Kundaliniyoga och utvecklat inom ramen för MediYoga. Teknikerna är specifikt utformade för att lindra och förhindra migrän och spänningshuvudvärk. 
Passet kallas Lilla Ryggpasset och består av fem enkla men dynamiska övningar som främst arbetar på rygg, skulderblad, axlar, nacke och käkar. Varje övning görs under 1-3 minuter med ca 1 minuts vila emellan. 
Passet avslutas med en kortare andningsmeditation.

90 min     350:-

90 min     650:-

90 min     650:-

Om du är intresserad av privat session så kan du boka via;

Mail: yogatherapy.sthlm@telia.com

Tel: 0730-550551

bottom of page